Απλοποιήστε τη διαδικασία προμηθειών και πωλήσεων (P2P) και πάρτε τον έλεγχο στα έξοδα σας.

Προμηθευτείτε πρώτες ύλες, διαχειριστείτε προμηθευτές, αυτοματοποιήστε βασικές συναλλαγές και κατανοήστε τις δαπάνες από οπουδήποτε με μια cloud λύση. Λογισμικό διαχείρισης αγορών με εύκολη πρόσβαση και έξυπνη σχεδίαση για τη μείωση του χρόνου και των σφαλμάτων στη διαδικασία προμηθειών.
Image

Μια ολοκληρωμένη λύση ERP διαχείρισης υλικού που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα

Βελτιώστε την απόδοση των προμηθειών αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες της επιχείρησης σας, μειώνοντας τα χειρωνακτικά καθήκοντα, αυξάνοντας την τήρηση των πολιτικών σας και δαπάνώντας με σύνεση. Το λογισμικό διαχείρισης αγορών παρέχει μια γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του.
Image

Αυτοματοποίηση προμηθειών

Αποστολή RFQs και POS σε προμηθευτές αυτόματα όταν τα επίπεδα αποθέματος έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Κάνετε τις πληρωμές αυτόματα.

Διαχείριση επιχειρηματικών κανόνων

Ορίστε προσαρμοσμένους κανόνες για ροές εργασίας έγκρισης, προϋπολογισμούς αγορών/ορίων και ημέρες παράδοσης. Διαχειριστείτε τα δικαιώματα χρήστη, εξουσιοδοτήστε τους διευθυντές τμημάτων να τοποθετήσουν παραγγελίες με πλήρη διαφάνεια και ρυθμίστε τις στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευφυής διαχείριση αποθήκης

Ακριβείς προβλέψεις αποθεμάτων από επιβεβαιωμένες παραγγελίες αγορών, παραγγελίες πωλήσεων και ροές εργασίας παραγωγής για τη βελτιστοποίηση αποθεμάτων και την ελαχιστοποίηση του κόστους αποθέματος.

Image

Βελτιστοποιήστε τις προμήθειές σας

Αποβάλτε τις χειρωνακτικές εργασίες χαμηλού επιπέδου και εκχωρήστε το ανθρώπινο δυναμικό σε κρίσιμες αποστολές για μια δραματική βελτίωση της παραγωγικότητας, ενώ ταυτόχρονα αποκομίζει τα πλεονεκτήματα μιας ιδιαίτερα βελτιστοποιημένης διαδικασίας προμηθειών.
 • Ενσωματώστε τους προμηθευτές στην αλυσίδα εφοδιασμού σας

  Παρακολουθείστε την αποθήκη σας. Δημιουργήστε RFQs αυτόματα όταν τα αποθέματα φθάνουν στα προκαθορισμένα όρια. Αποστολείλετε POS αυτόματα με βάση τους κανόνες προμηθειών και τις τιμές που έχετε λάβει. Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία προμηθειών από εξουσιοδοτημένους προμηθευτές.

 • Ταχεία διαδικασία προμηθειών

  Πείτε αντίο στις χειρόγραφες παραγγελίες και εκτελέστε ηλεκτρονικά και τακτοποιημένα τις απαραίτητες ενέργειες

 • Βελτίωση της ροής εργασίας

  Αντιστοιχίστε εργασίες ροής εργασίας σε διαφορετικούς χρήστες και δημιουργήστε σαφείς ρόλους και ευθύνες για να επιταχύνουν τις ροές εργασίας έγκρισης και να βελτιστοποιήσουν τις δαπάνες.

 • Πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε τιμοκαταλόγους προμηθευτών και σε διαθεσιμότητα προϊόντων

  Ενσωματώστε τις λύσεις ERP των προμηθευτών σας με το ERPdrive για να αποκτήσετε εικόνα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις ποσότητες, τους τιμοκαταλόγους, τις προσφορές και τα λοιπά, για να κάνετε εξυπνότερες αποφάσεις αγοράς.

Ανώτερη διαχείριση αγορών, εξόδων και προμηθευτών

Αποκτήστε ένα πρωτοφανές επίπεδο ελέγχου των εξόδων των προμηθειών της επιχείρησης σας. Έναν αποτελεσματικό μηχανισμό εποπτείας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δαπανών και την ενίσχυση της συμμόρφωσης με τους κανόνες δαπανών.
 • Προ-έγκριση εξόδων

  Βελτιώστε τις διαδικασίες πληρωμής με προ-εγκεκριμένα έξοδα. Μειώστε τη γραφειοκρατία και τις περιόδους αναμονής για τους προμηθευτές ώστε να λαμβάνουν τις πληρωμές άμεσα.

 • Προσαρμοσμένη διαχείριση εξόδων

  Ενα απλό και καθαρό interface το οποίο προσφέρει μια πλήρη εικόνα των εξόδων προμηθειών. Μια σειρά από δυνατότητες παρακολούθησης των εξόδων σας που επιτρέπουν στη διαχείριση την δυνατότητα να προσαρμόζει τους επιχειρηματικούς κανόνες εκτέλεσης και διαχείρισης διαφόρων τύπων εξόδων.

 • Χειρισμός προϊόντων

  Δημιουργήστε προϊόντα, προσθέστε παραλλαγές, αναφορές προμηθευτών, καθοριστε κανόνες προμηθειών, παρακολούθηστε το απόθεμα των προϊόντων και εισάγωγετε τις πληροφορίες των προϊόντων από τους προμηθευτές.

 • Βελτιωμένος χειρισμός τιμολογίων

  Δημιουργήστε λεπτομερή και προσαρμοσμένα επαγγελματικά τιμολόγια με την επωνυμία του οργανισμού σας, τους ισχύοντες φόρους και τους αναλυτικούς καταλόγους πωλήσεων/αγορών. Δημιουργήστε συμπληρωματικά τιμολόγια με δυνατότητα αναδρομικής τροποποίησης.


Image

Image

Προηγμένα χαρακτηριστικά που σας δίνουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας

Η ενότητα διαχείρισης αγορών σας παρέχει ένα πλήθος χαρακτηριστικών που είναι εξοπλησμένα προς την παροχή άκρως σχετικών και εμπιστευτικών πληροφοριών για τις επιχειρήσεις ώστε να πετύχετε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.
 • Πλήρης έλεγχος των εξόδων

  Μια ολοκληρωμένη καταγραφή εξόδων και ένα ισχυρό σύστημα αναφορών που σας παρέχει μια πλήρη εικόνα του πού δαπανώνται τα χρήματα της επιχείρησης σας.

 • Υποστήριξη πολλών εταιριών

  Διαχειριστείτε τη διαδικασία προμηθειών πολλών θυγατρικών, εταιρειών και αποθηκών, όλα από ένα σημείο, ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς το χρήστη από οπουδήποτε στον κόσμο με αυτήν την cloud λύση.

 • Πλήρες φάσμα στατιστικών για τις δραστηριότητες αγοράς

  Αποκτήστε ακριβή δεδομένα σχετικά με την απόδοση των προμηθευτών, όπως χρόνους μεταστροφής για την απάντηση σε RFQs, τους χρόνους παράδοσης και τις καθυστερήσεις, τις εκπτώσεις που προσφέρονται, τις ποσότητες που παρέχονται, και πολλά άλλα. Βελτιώστε τις ενδοεταιρικές δραστηριότητές σας με πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση αποθεμάτων και προμηθειών.

 • Βελτιστοποίηση κεφαλαίου εργασίας

  Συλλέξτε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, βγάλτε αναφορές και αναλύστε τα δεδομένα αποθέματος, τα δεδομένα προμηθευτών και ζήτησης προϊόντων για την καλύτερη διαχείριση του αποθέματος για τη βελτιστοποίηση του κεφαλαίου κίνησης και την απελευθέρωση μετρητών για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

… συμπεριλαμβάνει απίστευτες δυνατότητες

 • Διαχείριση προμηθευτών
 • Διαχείριση καταλόγων
 • Διαχείριση συμβολαίων
 • Διαχείριση αποθήκης
 • Πορεία τιμολογίου
 • Διαχείριση παραγγελιών αγοράς
 • Επιτάξεις και εγκρίσεις
 • Διαχείριση δαπανών
 • Διαχείρηση ρόλου χρήστη

Ζήστε την εμπειρία της επόμενης γενιάς με το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ