Το λογισμικό POS βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Ένα επαναστατικό σύστημα εντατικής λιανικής που είναι μοναδικά προσαρμοσμένο στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Δεχτείτε τις πληρωμές από τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκεστε και ανεβάστε επίπεδο την επιχείρησή σας.
Image

Προηγμένη cloud τεχνολογία για να ενισχύσει το προσωπικό σας να παράγει μέγιστες πωλήσεις

Το erpdrive POS είναι ένα πανίσχυρο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να υποστηρίζει τις λειτουργίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης σας στο κατάστημα. Βοηθά το προσωπικό σας να δώσει μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας.
Image

Οργανωμένη Διαχείριση Επιχειρήσεων

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης σας. Παρακολουθήστε τις αποθήκες σας σε πολλαπλά καταστήματα, επιβεβαιώστε οτι υπάρχει το απόθεμα που σας ζητάνε οι πελάτες σας, δημιουργήστε αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και πολλά περισσότερα με μεγάλη ευκολία.

Εξαιρετικά συμβατή πλατφόρμα

Το ισχυρό ERPdrive POS έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών PC, tablets, σταθμούς εργασίας, και βιομηχανικά τερματικά με οθόνη αφής, δίνοντας στις επιχειρήσεις σας τεράστια ευελιξία όσον αφορά την επιλογή των συσκευών.

Τεχνολογία αιχμής για κάθε επιχείρηση

Μια ολοκληρωμένη λύση που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να γίνει πιο αποτελεσματική, να εξοικονομήσει χρήματα και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες σας με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών όπως η cloud υποστήριξη , η ευελιξία, η διαχείριση εργασιών, η διαχείριση αποθεμάτων, και ούτω καθεξής.

Image

Μια λύση για τη διαχείριση κάθε επιχείρησης

Είτε έχετε μια επιχείρηση λιανικής , ένα εστιατόριο, ή άλλη φυσική επιχειρήση, το ERPdrive POS σας παρέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας και να προσφέρετε μια ανώτερη εμπειρία στον πελάτη σας.
 • Διαχείριση καταστήματος λιανικής

  Επωφεληθείτε από την πληθώρα των χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των ολοκληρωμένων πληρωμών, της διαχείρισης πολλών επιχειρήσεων, Analytics, και πολλά άλλα.

 • Διαχείριση εστιατορίων

  Δώστε στους πελάτες σας μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού καταπληκτικά χαρακτηριστικά όπως η πολλαπλή διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση προσωπικού, λειτουργίες βελτιστοποίησης, διαχείριση πίστης πελατών, και πολλά άλλα.

 • Υποστήριξη σε πολλά καταστήματα και τοποθεσίες

  Διαχειριστείτε πολλαπλά καταστήματα που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Διαχειριστείτε τα πάντα, από τις αποθήκες εώς και τις πληρωμές από ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα, με οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει το ERPdrive POS.

 • Φορητότητα και cloud

  Ζήστε τη δύναμη του Cloud ERP. Αν έχετε εξωτερικούς πωλητές ή άλλο προσωπικό που βρίσκεται εκτός της εταιρείας, η φορητότητα δεν είναι τίποτα λιγότερο για την εταιρεία σας από μια υπερδύναμη. Επιπλέον, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud και μπορείτε να τα δείτε οποιαδήποτε στιγμή όπου και αν βρίσκεστε.

Πιο απλό, πιο γρήγορο και με πιο μεγάλη ανταπόκριση στους πελάτες της επιχείρησης σας

Αυτοματοποιήστε εργασίες που δεν απαιτούν δεξιότητες, Απλοποιήστε τη διαχείριση πελατών και Ελαχιστοποιήστε τις περιόδους αναμονής πελατών.
 • Διαχείριση αποθεμάτων και παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο

  Αποκτήστε πλήρη επίγνωση της κατάστασης των αποθεμάτων σας. Γεμίστε ξανά το απόθεμα πριν εξαντληθούν τα προϊόντα σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις παραγγελίες των πελατών σας, αναθέτοντας τες σε συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού.

 • Γρήγορες αγορές

  Αποδοχή όλων των τρόπων πληρωμής-πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, internet banking, wallets, μετρητά και πολλά άλλα. Ενσωματωμένη ικανότητα ανάγνωσης barcode.

 • Αφοσίωση πελατών (Loyalty), ιστορικό και ενέργειες προώθησης.

  Προσφέρετε ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών, αναγνωρίζοντας τους συνηθισμένους πελάτες σας. Προσφέρετε προσαρμοσμένες εκπτώσεις με βάση το ιστορικό τους. Το ERPdrive POS είναι κατασκευασμένο για να μπορεί να χειριστεί κουπόνια, εκπτώσεις, και να μπορείτε να προσαρμόσετε τους φόρους.

 • Ενοποιημένο σύστημα για τη βελτίωση των λειτουργιών σας

  Μια λύση για να διαχειρίζεστε τα πάντα, από το προσωπικό σας εως και τους πελάτες σας. Εύκολο στη χρήση και προσαρμοζόμενο στις προσωπικές σας ανάγκες.


Image

Image

Μια λύση POS που βοηθάει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί

Ενημερωμένο με τα τελευταία χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες που απαιτούνται για μια σύγχρονη επιχείρηση.
 • Εύκολα επεκτάσιμο

  Είτε τα έσοδά σας αυξάνονται κατακόρυφα, είτε αποφασίσετε να προσθέσετε ένα άλλο κατάστημα στην επιχείρησή σας, το ERPdrive POS μπορεί να προσαρμόστει εύκολα στις αυξανόμενες ανάγκες σας.

 • Προσεγμένες λεπτομερείς αναφορές

  Πάρτε μια διεξοδική ανάλυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας. Δημιουργήστε εύκολα κατανοητές αναφορές για τα πάντα, από τα έσοδα των πελατών εώς και την απόδοση του προσωπικού σας, και βελτιώστε την επιχειρηματική στρατηγική σας.

 • Κατασκευασμένο για το μέλλον

  Το ERPdrive POS έρχεται με φορητή πρόσβαση. Εξουσιοδοτείστε το προσωπικό σας στο κατάστημα να εκμεταλλευτεί αυτό το προτέρημα και να παρέχει εξατομικευμένη, ενισχυμένη, και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες σας χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές.

 • Εξοπλισμένο για εγχώρια και παγκόσμια επέκταση

  Ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Έρχεται με χαρακτηριστικά που η λειτουργία τους είναι παγκόσμια . Με άλλα λόγια, ακόμα και όταν διευρύνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό, μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε μια συνεπή εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

… συμπεριλαμβάνει απίστευτες δυνατότητες

 • Σάρωση barcode
 • Προφίλ λογαριασμού πελάτη
 • Διαχείριση εκπτώσεων
 • Διαχείριση κάρτας δώρου
 • Διαχείριση αποθήκης
 • Διαχείριση κοστολόγισης
 • Εστιατόριο POS
 • Διαχείριση Εντατικής Λιανικής
 • Οθόνη αφής
 • Παρακολούθηση πωλήσεων
 • Υποστήριξη Προγράμματος Αφοσίωσης (Loyalty)

Ζήστε την εμπειρία της επόμενης γενιάς με το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ