Εφαρμογή


Image

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή

Ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ενδυνάμωση των επιχειρήσεων με την ελάχιστη αναστάτωση. Με μια εστιασμένη ευέλικτη προσέγγιση, έχουμε δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη σε εταιρικό επίπεδο λύση ERP για την επιχείρησή σας σε μια σειρά βημάτων.

Έρευνα και ανάλυση

Το μυστικό της επιτυχίας μας; Η έντονη εστίαση στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Κατανοούμε βαθύτατα τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες, αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες βελτιστοποίησης και αναπτύσσουμε προδιαγραφές που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας.
 

Εκτίμηση του κινδύνου

Μετά την ανάλυση των διαφόρων προδιαγραφών και των επιχειρηματικών παραμέτρων σας παρουσιάζουμε μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με τους κινδύνους που εμπλέκονται στην υλοποίηση της λύσης ERP, και ένα σαφές περίγραμμα του πεδίου εφαρμογής της λύσης.


Το ERPdrive επιταχύνει την επιχείρησή σας με ψηφιακή διαδικασία μετασχηματισμού με την απλοποίηση της υλοποίησης του ERP σας.

Μια γρήγορη εφαρμογή ERP ελαχιστοποιεί την αναστάτωση, βελτιώνει τις επιδόσεις της επιχείρησης χωρίς σπατάλη πολύτιμων πόρων για τη διαδικασία.

Το ERPdrive προσφέρει υπηρεσίες υλοποίησης ERP που φροντίζουν για την εγκατάσταση, τη χαρτογράφηση δεδομένων και το migration, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη διαμόρφωση και όλες τις άλλες πτυχές που εμπλέκονται στο να πάρει το πακέτο ERP Enterprise. .
 
 
Το ERPdrive υποστηρίζει και εξοπλίζει τις επιχειρήσεις με την έγκαιρη τεχνική, εξειδικευμένη, και την βοήθεια εκπαιδευσης που τους επιτρέπει να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Μετά από εξαιρετική κατανόηση και αυστηρού brainstorming το ERPdrive ξεκινά με εσάς-τους στόχους της επιχείρησής σας και πώς το ERPdrive σας βοηθά να τoυς πετύχετε. Γι ' αυτό, το ERPdrive ξεκινά με μια εξαντλητική και σχολαστική αναθεώρηση των απαιτήσεων της επιχείρησής σας από τους εμπειρογνώμονες σας. Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας

Γιατί να προτιμήσετε τις υπηρεσίες μας

Κινηθείτε Στρατηγικά

Το επόμενο βήμα μας είναι να ορίσουμε τους βασικούς στόχους του έργου, να οριστικοποιήσουμε τις ροές εργασίας για να τις πετύχουμε και να ορίσουμε απτά σημάδια για τη μέτρηση της προόδου. Τα σημαδια είναι έξυπνα τοποθετημένα για να σας επιτρέψουν να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα διάφορα χαρακτηριστικά και τα πρόσθετα του ERP, όπως αυτά υλοποιούνται.

Αντιστοίχιση

Μόλις το ERP εγκατασταθεί, θα το ρυθμίσετε και θα το προσαρμόσετε ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Η λύση ERP θα προσαρμοστεί στις ροές εργασίας σας, στις καθιερωμένες λειτουργικές διαδικασίες, και τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού.
 
 

Βελτίωση χρηστικότητας

Η οπτική, η πλοήγηση, και η εμπειρία του χρήστη του ERP θα προσαρμοστεί ώστε να είναι απλό να χρησιμοποιηθεί από το εργατικό δυναμικό σας και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους με τον εξορθολογισμό των λειτουργιών σας.
 
 
 

Ανάπτυξη

Η λύση ERP σας είναι επιτέλους σε λειτουργία. Θα κάνουμε κάποιους ελέγχους και θα βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν τέλεια. Η ομάδα μας θα τρέξει μια εκτεταμένη έρευνα δοκιμών και θα υποστηρίξει την ομάδα σας.
 
 
 

Μετεγκατάσταση δεδομένων

Με το σύστημα ERP έτοιμο, το επόμενο βήμα είναι να μεταφερθούν όλα τα δεδομένα από το υπάρχον ή το προηγούμενο σύστημά σας στο νέο σύστημα ERP χωρίς καμία καθυστέρηση ή απώλεια δεδομένων με τρόπο που δημιουργεί ελάχιστη αναστάτωση στις δραστηριότητές σας. Η εναλλαγή μεταξύ των δύο συστημάτων θα είναι ευχάριστη εμπειρία.
 

Εκπαίδευση

Η τεχνική υποστήριξή μας επεκτείνεται στην λειτουργική και τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού σας για να εξοπλίσει τους χρήστες σας με όλες τις πληροφορίες και την κατάρτιση που χρειάζονται για να προσαρμοστούν εύκολα στο νέο σύστημα.
 
 
 

Ζήστε την εμπειρία της επόμενης γενιάς με το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ