Ανάπτυξη


Image

Είναι εξοπλισμένη η επιχείρησή σας για να την επερχόμενη ανάπτυξη;

Με το ERPdrive, είστε πάντα έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Οι προοπτικές που εξασφαλίζει το ERPdrive έχουν μοναδικό προσανατολισμό για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων ενσωματώσεων προσδίδοντας αποτελεσματική διαχείριση με τις πιο προηγμένες λύσεις.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, με εξελιγμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης, που θα δώσουν τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να πραγματοποιεί περισσότερα με λιγότερους απαιτούμενους πόρους, στοχεύοντας πάντα στην ουσία.

Οι εξαιρετικά εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης ERPdrive θα σας προσφέρουν πάντα προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.
Image

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας

Αύξηση της παραγωγικότητας

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με ένα απαρχαιωμένο σύστημα ERP. Οι προγραμματιστές μας θα προσαρμόσουν το ERP μας, που έχει σχεδιαστεί ώστε να εξαλείψει τις ανεπάρκειες στην επιχείρηση σας και να αυξήσει τη παραγωγικότητα σας.

Ελαφρύ & ταχύτατο σύστημα

Βιώστε τη δύναμη της υψηλής απόδοσης με μια λύση που δεν συνοδεύεται από περιττές ενότητες, ενσωματώσεις, δυνατότητες και άλλες επιλογές που δεν έχει ανάγκη η επιχείρηση σας. Θα έχετε ακριβώς ότι είναι καλύτερο για εσάς.

Οικονομία & απόδοση

Αποκτήστε το καλύτερο εργαλείο για την επιχείρηση σας, από όλες τις απόψεις. Οι υπηρεσίες ERPdrive είναι οικονομικά προσιτές για την επιχείρηση σας, εξασφαλίζοντας σας την βέλτιστη δυνατή προσαρμογή και εκμάθηση.

Συνεχής βελτιστοποίηση

Γιατί να περιμένετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέες λειτουργίες; Εμείς θα σας εξοπλίσουμε με νέα χαρακτηριστικά, βελτιστοποιήσεις, διορθώσεις και προσαρμογές παρακολουθώντας συνεχώς τη χρήση, λαμβάνοντας δεδομένα από τους χρήστες σας.

Δομημένος κώδικας

Η πολιτική που εφαρμόζουμε στην ανάπτυξη συνδυάζει δύο φιλοσοφίες – καθαρή κωδικοποίηση για την εύκολη συντήρηση του λογισμικού και αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών για τη διασφάλιση της εξέλιξης στο μέλλον.

Υψηλή απόδοση επενδύσεων

Η βελτίωση της παραγωγικότητας και της απόδοσης θα έρθει στην επιχείρηση σας μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, όπου χάρη στις ανεπτυγμένες λύσεις μας θα γίνει άμεσα η απόσβεση των όσων δαπανών. Ετσι θα δείτε την έκταση του ERPdrive.

Ζήστε την εμπειρία της επόμενης γενιάς με το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ