Δημοσιεύστε, διαχειριστείτε και προωθήστε το περιεχόμενό σας με το καλύτερο CMS

Χρησιμοποιήστε προηγμένα εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου για τη δημιουργία, επεξεργασία, δημοσίευση και διαχείριση του περιεχομένου σας. Το ERPdrive CMS σας προσφέρει website, blog, ecommerce site και website για κινητά, όλα συγκεντρωμένα σε ένα εργαλείο υψηλής απόδοσης για τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες του Διαδικτύου.
Image

Μια One-Stop λύση για όλες τις ανάγκες διαχείρισης περιεχομένου σας

Το ERPdrive CMS έρχεται έτοιμο με τα πάντα, από τα βασικά μέχρι τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστείτε την ιστορία σας με τον κόσμο με τον πιο συναρπαστικό και γοητευτικό τρόπο.
Image

Βελτιωμένη εμπειρία ERPdrive

Ένα πλούσιο περιβάλλον CMS που συνοδεύεται από εκτεταμένη υποστήριξη για μια ποικιλία από προσαρμοσμένες λειτουργίες website, όπως η ενότητα website, η ενότητα blog, η ενότητα για τις αγγελίες κ.λπ.

Χτισμένο για το μέλλον

Το μέλλον του Διαδικτύου είναι η φορητότητα, και έτσι είναι κατασκευασμένο το ERPdrive CMS. Εχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Google, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε έναν ιστότοπο άμεσης απόκρισης για κινητά, ο οποίος εκτελείται φαινομενικά σε οποιαδήποτε συσκευή.

Προτροπή απάντησης

Δημιουργήστε, δημοσιεύστε, καταργήστε τη δημοσίευση, προωθήστε, βελτιώστε και κάντε περισσότερα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, το ERPdrive CMS δημιουργεί ιστοσελίδες που είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένες και χρειάζονται ελάχιστο χρόνο φόρτωσης.

Ενα εργαλείο για όλες τις σύγχρονες ανάγκες

Το ERPdrive CMS έρχεται προ-φορτωμένο με σχεδόν κάθε λειτουργία διαχείρισης περιεχομένου που ένας webmaster θα χρειαστεί ποτέ.

Προηγμένη δημιουργία περιεχομένου

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε ιστότοπους χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή WYSIWYG, δώστε προσαρμοσμένες δομές στο περιεχόμενο, δημιουργήστε φόρμες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag & drop, προγραμματίστε τη δημοσίευση περιεχομένου και προεπισκόπησης ιστοσελίδων πριν από τη δημοσίευση.

Γρήγορη ρύθμιση, εύκολο και απλό στη χρήση

Λήψη, εγκατάσταση και ρύθμιση παραμέτρων για χρήση σε λίγα λεπτά. Η όλη διαδικασία είναι τόσο απλή που μπορεί ο καθένας να το κάνει. Είναι πολύ εύκολο να επεκταθεί ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αναπτυσσόμενης επιχείρησής σας.

Για κάθε προϋπολογισμό

Το ERPdrive CMS προσφέρει το σωστό σύνολο χαρακτηριστικών και εργαλείων σε κάθε ιδιοκτήτη website. Είτε τρέχετε ένα blog, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή κάτι άλλο, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

SEO Ready

Το ERPdrive CMS βελτιστοποιεί το περιεχόμενό σας για να προσελκύσει τους μέγιστους επισκέπτες με την ενσωματωμένη υποστήριξη SEO, SEM και social media. Αναγνώσιμα URL, εύκολη διαχείριση meta data, εξατομίκευση landing pages, ενσωματωμένα εργαλεία κοινής χρήσης, αυτόματους χάρτες ιστότοπων και πολλά άλλα που σας περιμένουν στο ERPdrive CMS.

Προσαρμοσμένο για τις ανάγκες σας

Όποια και αν είναι η ανάγκη διαχείρισης του περιεχομένου σας, το ERPdrive CMS είναι χτισμένο για να τα χειριστεί όλα.
 • Συναρπαστικό περιεχόμενο

  Συνδυάστε μια συλλογή πλούσιων στοιχείων περιεχομένου όπως banners, εικόνες, βίντεο, slideshows, galleries, podcasts, comments και άλλα για να δημιουργήσετε τις πιο ευχάριστες ιστοσελίδες για τα blog σας ή τους ιστοτόπους σας.

 • Εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου

  Προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας χρήστη με λειτουργικότητα drag & drop, καταχώρηση προϊόντων, ενσωμάτωση καλαθιού αγορών, εργαλεία εισαγωγής και εξαγωγής δεδομένων και περισσότερες δυνατότητες επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό των εργασιών ιστότοπου για επιχειρήσεις και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • Audience Engagement Tools Kit

  ERPdrive CMS comes with a dizzying array of features for engaging the audience and involving them in meaningful conversations on your website. These include forum builder and manager, comments module, email marketing tool, online polls support, and more.

 • Website Builder για προγραμματιστές & μη προγραμματιστές

  Φτιάξτε την ιστοσελίδα σας σε 1 ώρα. Το ERPdrive CMS καθιστά την ιστοσελίδα πολύ απλή εμπειρία. Δεν χρειάζεστε καν γνώση προγραμματισμού. Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag & drop και ενσωματώστε διάφορες λειτουργικές μονάδες για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες που χρειάζεστε.


Image

Image

Πετύχετε μέγιστη απόδοση με ευκολία

Οι έξυπνοι webmasters χρησιμοποιούν το ERPdrive για να ανεβάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο
 • Εκτεταμένο Analytics

  Αποκτήστε εκτεταμένες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες σας, συμπεριλαμβανομένης της θέσης τους, της συμπεριφοράς στον ιστότοπό σας και πολλά άλλα για να βελτιώσετε τις στρατηγικές και τις τακτικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

 • Κατασκευασμένο για αύξηση της απόδοσης

  Ένας επαναστατικός νέος τρόπος δημιουργίας, διαχείρισης και δημοσίευσης περιεχομένου. Απολαύστε μια απλοποιημένη προσέγγιση στη δημιουργία περιεχομένου, στις εύκολες εγκρίσεις, τη συνεργατική διαχείριση εργασιών και την επιτάχυνση της διαχείρισης της εργασίας.

 • Υψηλής ταχύτητας ιστοσελίδες

  Οι προηγμένες τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης, οι μέθοδοι συμπίεσης και οι βελτιστοποιήσεις φόρτωσης σελίδων καθιστούν δυνατή την φόρτωση κάθε ιστοσελίδας που δημιουργείτε με ταχύτητες αστραπής σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

 • Απόλυτος έλεγχος του περιεχομένου σας

  Η Δυναμική Διαχείριση του περιεχομένου σας επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο την ενημέρωση του περιεχομένου. Διατηρήστε και διαχειριστείτε τις εκδόσεις σελίδων, διαμορφώστε το περιεχόμενο για να το ταιριάξετε απευθείας και διαχειριστείτε τα μενού πλοήγησης για να καθοδηγήσετε τους επισκέπτες.

… συμπεριλαμβάνει απίστευτες δυνατότητες

 • Ισχυρά εργαλεία δημοσίευσης
 • Ενσωματωμένα εργαλέια SEO
 • Ενσωμάτωση Social Media
 • Λεπτομερής ανάλυση
 • Rich Text Editor
 • Δημιουργία ισχυρών προτύπων
 • Ασφάλεια
 • Υψηλή απόδοση
 • Επίπεδα
 • Πολυγλωσσική υποστήριξη
 • Υποστήριξη κινητών συσκευών
 • Πλήρης υποστήριξη Unicode
 • Επεκτασιμότητα
 • WYSIWYG Editor
 • Προσαρμογή WYSIWYG

Ζήστε την εμπειρία της επόμενης γενιάς με το σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ